Ze babies och ze party

I lördags var jag och Anders inbjudna till fröken Karin Kellanders 30-årsfest. Vi lärde känna varandra på gymnasiet, och ända sen dess har hon med jämna mellanrum bjudit in till jättehärliga fester: sommarfest, hattfest och mer sommarfester. 
 
Senast hon bjöd in till sommarfest var för tre år sen och det var många bekanta ansikten både sen dess och sen tidigare fester, med tillägg av vännerna hon lärt känna i sin musikalkör i Stockholm och alla människor to be. En märker att en är i barnafödande ålder när runt 10% av en så stor fest är gravida. 
 
Så egentligen vet jag inte varför jag reagerade, men jag gjorde det. Och så tänkte jag på resten av vårt gymnasiegäng och hur två av dem faktiskt redan ynglat av sig. Att det kanske inte är så redan eftersom vi fyller 30 i år, men att det ändå var alldeles nyss vi följdes åt när vi knatade från Folkuniversitetet till Birgittaskolan för att äckla oss igenom ännu en skollunch, och att det är något himla fint i att vi fortfarande följs åt på något vis. 
 
Ynglen: 
Chessies Henry april 2014. 
 
Juppes Connie juli 2015. 

I alla fall, festen!
 
En sagolik festplats i Borghamn och en sagolik dag lyckades hon pricka in, fröken Kellander. 
 
 
Det var mycket sång, mat, fina tal och fint sällskap (alltså att jag satt mellan en ortopedingenjör och en bonde..? Så kul!), och som alltid avslutades festen med grogg & dans. Snälla mamma Spättan agerade chaufför, och vackra, vackra Östergötland såg ungefär likadant ut som på bilderna när vi rullade hem mellan klockan 3 och 4 på morgonen. 
 
Tyvärr blev klockan nästan lika mycket innan jag lyckades komma ihåg att få en bild med födelsedagsbarnet, så resultatet blev.. tveksamt. 

Kommentera här: