En underbar jävla jul

Gudars skymning, vilken dag! Inget blev som vi hade tänkt. Å andra sidan vet jag inte om vi hade tänkt så mycket? 

Julaftonsmorgonen började i alla fall med flingor och FaceTime hem till Svedala, och avslutas i detta nu med munkar och nachos i sängen. Initialt hade jag väl någon idé om typ spa och restaurang en dag som denna, lite classy aktiviteter för detta välordnade par, men när vi väl kom hit kändes det inte som att en vill krypa in i någon bastu det första en gör. 

Välordnad person. 

Nu skulle jag däremot gärna läggas in på spa ett par dagar, eftersom vi har: varit på Rockefeller center, snabbkollat skorean på Saks, gått förbi Svenska kyrkan, hängt i foajén på Chrysler Building, fixat naglarna (Charlotte), kollat bokaffärer (Anders), ätit diner-lunch, fått panik inne på Babies'r'us, varit vid 9/11-memorial, shoppat på Century 21, strosat Bryant park runt 2 varv, samt trängts lite på Times' square. Imorgon ska vi göra max en grej som helst innehåller noll promenad, och sen åker vi till Stasse i Queens för lite julfirande. 

Som ni ser fortsätter klimatförändringarna att förära oss med svenska sommartemperaturer några dagar till. Eller som en unge vi gick förbi på gatan idag sa: It's just a little global warming! 

Kommentera här: