Newlyweds

Jag är lite sugen på att ladda ner den där reality-serien som gick på MTV om Jessica Simpson och Nick Lachey som nygifta, innan MTV blev bara reality-serier. Kommer ni ihåg? Ack, vi som var unga och fick växa upp med Jessica Simpson-citat där hon undrade om tonfisk ändå inte var samma sak som kyckling och så vidare.
 
Just intelligensnivån är väl en av alla de saker som skiljer det nygifta paret från oss, även fast både jag och Anders kan vara fantastiskt korkade både nu och då. Jessica och Nick hade inte bott ihop innan, de var typ 23 och påstådda oskulder - allt var nytt. Jag och min hubby-bubby har ju kinesat ihop ett par år nu, och särskilt unga och oerfarna är vi inte heller. 
 
Ändå är om inte allt, så åtminstone något, nytt. Inte bara de mest uppenbara sakerna som en till ring på mitt finger, en ring på Anders finger, eller att mitt efternamn är något annat. Det är en känsla, ett steg, en ny fas i livet. Han har agerat närmsta familj sen vi träffades, men nu är han det på pappret. Jag är inte min mammas och pappas, jag är hans. Jag vet att jag är 29, men den där navelsträngen var jävligt tight, okej, och jag vet inte om jag riktigt släppte taget någon gång, och nu är den juridiskt avskuren. Jag är hans. 
 
Morgongåvan. En silversked som gått i arv i hans familj, och som nu blivit smycke att pryda mitt finger. PS Han fick the Newlywed cookbook av mig. Jag är så härlig. DS
1 elisabeth andréasson:

skriven

Så vacker.Han har tänkt. K

Kommentera här: