This is the year it all will happen

Detta växthuseffektiva väder fungerar ganska likt mig själv, så jag om någon borde väl hänga med i svängarna. Allt eller inget. Noll vinter eller hundra procent vinter. Ändå är huvudet som vanligt degigt på jullovet och berg-och-dal-bane-tåget har det lite segare att ta sig upp i det nya. Till exempel packade jag noll bra kläder för denna väderlek? Och jag som har så mycket bra grejer! Tss. 
 
Vi har en 18 minus och gott om snö här i Fagervik, men imorgon ska det bli lite mildare för att på tisdag när vi åker hem brassa på med ett par plusgrader. Onödigt! Det kommer att bli glashalt och jag får be er hålla alla tummar ni har för att kära (förbannande) SJ tar oss hem ordentligt. Vi ska fira nyår hemma i Tensta, och som tur är verkar det som att temperaturen låter snön stanna kvar åtminstone till nyårsdagen. När 2010 blev 2011 och jag precis kommit hem från NY töade det hela nyårsaftons kväll och natt och det var så himla, himla deppigt. Sällskapet däremot, var ypperligt, med Berglind och Nyman i släptåg på random fest, och i år får jag åtminstone ha den förstnämnda med mig in i det nya året. 
 
Jag är så taggad på 2015; jag har köpt en sån där femårsdagbok för att jag 1. ska få tummen ur röven eftersom jag älskar att skriva dagbok EGENTLIGEN (men liksom med bloggen låtit den vila) 2. känner att det liksom spritter i kroppen för att jag tror att de närmsta fem åren kommer att bli omtumlande och borde dokumenteras bättre än min tillvaro detta år. Årets sista veckor har bjudit på osedvanligt många tankar och idéer om olika riktningar, både sådana jag själv rår på och sådana som inte kan hjälpas.  
 
Det känns som att det är mycket på gång, och som att saker som visserligen är kämpiga, men i slutändan bra, ska ta vid. 
 
 
1 Alex:

skriven

Jag blir så himla nyfiken på alla dina riktningar!

Kommentera här: