Charlotte, konstnären

 
Detta är en kategori jag nog aldrig presenterat förut? Jag har definitivt berättat om Charlotte, pedagogen, Charlotte, geniet, Charlotte, fotografen och så vidare; ofta med en ganska världsfrånvänd idé om hur väl jag hanterar dessa attribut. Eller om de ens stämmer. 
 
På en workshop på Kulturfyren fick vi först dutta lite på ett ark, sen skicka runt det och kludda på alla 17-ish som satt runt bordet, och sen när vi fick tillbaka vårt ark med en nu ny utformning, skulle vi göra någon form av porträtt. Det kunde vara ett ansikte, eller något annat som vi kände symboliserade oss. Jag valde som ni såg symboler. Mina elever ba: Varför har du gjort en broccoli, alltså VEM gillar broccoli?! Okej, jag gillar broccoli, men det är faktiskt kunskapens träd som genomsyrar mitt stora, men lite svärtade hjärta och mitt brinnande intresse för feminism. Eller så symboliserar den att jag är kvinna. En får välja.
 
Tjebbs har redan bokat den, och trots att jag fått hjälp med bakgrunden tänker jag absolut sätta mitt namn tydligt längst ner. Charlotte, konstnären. Synd bara att det är en mörkblå mexi-hatt där namnteckningen ska vara. 

Kommentera här: