Detta är mitt liv

Det har varit en jobbig vecka på grund av anledningar, bland annat att jag har någon förkylning som gror, och när jag kommer hem är klockan mellan 5 och halv 6. Mitt älskade åbäke säger "ska vi börja med maten?" och vi vet både han och jag att med "vi" så menar han "jag", men jag vill ändå vara älskvärd så jag frågar snällt om det är okej att jag vilar lite. Självklart. Jag kryper ner under Signe (min filt, hen heter det) ovanpå världens skönaste överkast och somnar till ljudet av kniven som hackar grönsaker. I min halvdvala märker jag att han är inne och kollar på mig minst en gång, och sen väcker han mig och jag är frusen och han hämtar två koftor innan jag lämnar filten för han förstod inte vilken kofta jag menade. "Ska vi äta framför teven?" hinner jag säga innan jag ser att det står framdukat med himla TÄNDA LJUS vid bordet, och han har lagt min älsklingsdel på hela veckan DN bostad på bordet bredvid min tallrik för jag hann inte läsa den i morse. 
 
I morse skrev vi (well, HAN, tanten hos hyresvärden påstod att jag är skyddad av sambolagen - bör kolla upp detta känner jag) på kontraktet till vår första egna lägenhet, och om mycket är upp och ner just nu så finns det åtminstone en sak som alltid är på precis rätt spår. 
 
Och det är han och jag. 
 
 
 
MVH, bortskämdtjej_85
1 amanda:

skriven

gud vad snygg du var/är på de två bilderna! och så fina ni är tillsammans. vilket bra åbäke du har hittat helt klart! puss och kämpa på!

Kommentera här: